miercuri, 6 martie 2013

Ride life. Ride GIANT... si in 2013



Nu cu foarte mult timp in urma am prelungit colaborarea cu unul din cei mai importanti sponsori cu care am lucrat pana in prezent si anume...GIANT.
Este sponsorul cu care am avut in trecut o colaborare cat se poate de frumoasa la sosea iar de anul trecut aceasta s-a extins si la MTB. Alaturi de Giant m-am bucurat de multe rezultate bune atat la sosea cat si la MTB, lucru care sper sa nu se opreasca aici.
Staff-ul din spatele acestui renumit brand m-a sustinut neconditionat sezonul trecut si ma asigura ca nu voi duce lipsa de suport nici in cel ce urmeaza.



Contractul de sponsorizare pe care tocmai l-am reinnoit este practic un semn al multumirii reciproce, ambele parti fiind multumite de colaborarea din 2012. Sunt foarte bucuros deoarece acest parteneriat imi asigura practic tot ce are nevoie un sportiv intr-un sezon competitional, de la bicicleta, echipament, deplasari, la ce este cel mai important... o echipa si un colectiv unit atunci cand vine vorba de sportivi cat si de staff.



Asadar, inceputul acestui an ma gaseste in continuare la MTB in cadrul echipei BUS-GIANT Team alaturi de cativa rideri cunoscuti printre care si bunul meu prieten Marian Frunzeanu. Printre sponsorii importanti ai acestei echipe se regasesc in continuare Gatorade, Dacia, OMV, etc.



Dupa cum stiti anul trecut am alergat pe un Giant XTC Advanced SL echipata cu Sram XX, insa pentru acest sezon nu va pot spune in momentul de fata decat ca este foarte frumoasa si usoara :)) Voi reveni cat de curand cu detalii despre ea, de aceea, daca va roade curiozitatea stati cu ochii pe blog pt a afla despre ce este vorba :D



Nu pot decat sa le multumesc domnului Dan Muraru (big boss) si oamenilor din spatele acestei echipe: Catalin Mantescu si Master Mario - mecanica, Ionut Polexe si Daniel Sandu - management, Georgiana Tudor, Diana Munteanu - comunicare, Marius Rusanovski - grafica, Laurentiu Tucu alias Firika - manager logistic pentru increderea avuta in mine si suportul acordat. Sper ca in 2013 nu il voi dezamagi si ma voi ridica la asteptarile lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu