joi, 21 martie 2013

RIDERS CLUB... un nou sistem de competitii la noi in tara



De ceva vreme, umpreuna cu echipa MPG, lucram in taina la un nou sistem de curse pt pasionatii sportului cu pedale. Iata ca a sosit si momentul in care pregatirile pt el au ajuns la sfarsit iar noi am hotarat sa vi-l prezentam :))
Este un sistem foarte bine pus la punct ce reuneste sub aceiasi umbrela atat amatorii cat si profesionistii, dar acestia sunt diferentiati intre ei prin 4 nivele.

Indiferent ca esti un rider incepator sau sportiv de performanta, din martie 2013, te vei putea bucura, un sezon intreg, de evenimentele Riders Club din toata tara. Pasionatilor de biciclete le-a fost pregatit un calendar generos de competitii de mountain-bike, in diferite zone, pe trasee noi si pentru o experienta completa, din momentul inscrierii si pana la data urmatorului concurs.

Riders Club este comunitatea pasionatilor de biciclete din Romania, diferentiati pe niveluri de abilitate si performanta, care participa la competitiile Riders Club organizate in toata tara, pe durata unui intreg sezon.
La baza sistemului se afla platforma online www.RidersClub.ro, care centralizeaza intreaga activitate a clubului. Pagina personala a fiecarui rider inscris, pagina fiecarei competitii din calendar si clasamentele generate pe niveluri competitionale sunt principalele functionalitati care ii vor oferi o experienta completa fiecarui membru al clubului.
Competitiile din calendar au trasee dedicate fiecarui nivel.



De ce exista nivelurile?
Poate ca esti printre cei care ies rar cu bicicleta, fiindca muncesti din greu toata saptamana sau timpul nu-ti permite. Sau poate esti printre cei care iau ciclismul foarte in serios si se lupta pentru premii cu cei mai buni din tara. Este important ca intr-o cursa sa alergi impotriva celor de nivelul tau. Nivelurile exista tocmai din acest motiv: ca sa faca intrecerile mai palpitante, mai echilibrate si mai frumoase. Un lucru ne uneste pe toti, cei din Riders Club, indiferent cat de competitivi suntem. Acel lucru este dragostea pentru ciclism.

Te asteptam la cat mai multe evenimente Riders Club! Primele trei competitii sunt programate in imprejurimile Bucurestiului, in padurile Baneasa, Pantelimon si Moara Vlasiei. Competitia care deschide calendarul va avea loc pe 13 aprilie, in Padurea Baneasa, si isi asteapta deja participantii cu mari surprize, care vor marca lansarea oficiala a Riders Club.

Pentru mai multe detalii va invitam pe siteul oficial www.ridersclub.ro











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu