sâmbătă, 18 august 2012

MEGA PROTEINE...sustinere totala in plin sezon


MEGA PROTEINE este unul din sponsori pe care ma pot baza atat in sezon cat si in extrasezon. Spun asta deoarece imi asigura intreg necesarul de suplimente pentru perioada in care ma aflu.


Nu pot decat sa ii multumesc, in primul rand, domnului Cosmin, echipei MEGA PROTEINE si magazinului online www.megaproteine.ro cu care lucrez din 2010 si unde am gasit oameni care stiu foarte bine ce inseamna sportul de performanta, si care m-au sprijinit in tot acest timp in demersul meu de a deveni un ciclist mai bun.


In ceea ce priveste suplimentele alimentare, am hotarat impreuna cu consultantii care activeaza la Mega Proteine ce anume trebuie sa folosesc in aceasta perioada:

Dymatize Super Amino 4800


Dymatize Super Amino 4800 este o sursă de proteine foarte eficientă, calitativ superioară, făcută dintr-un amestec brevetat de izolat de proteină din zer, concentrat de proteină din zer şi amino-acizi în stare liberă. Acest amestec este o sursă excelentă de amino-acizi esenţiali şi non-esenţiali, inclusiv amino-acizi cu catenă ramificată( BCAA). Amino-acizii sunt materialele de construcţie ale muşchilor şi sunt esenţiali pentru crearea şi menţinerea unei balanţe pozitive de azot, ceea ce este important pentru creşterea musculară. Amino-acizii joacă un rol important în prevenirea catabolismului proteinelor din ţesutul muscular, rezultând creştere musculară după antrenament intens.
Dymatize Super Amino 4800 este creat pentru a fi unul dintre cele mai puternice produse pe bază de amino-acizi. Conţine 4800 mg de amino-acizi de cea mai bună calitate per porţie.

Dymatize BCAA 400 caps.


Dymatize BCAA Complex 2400 iti ofera 2400 mg de BCAA. Este creat dupa o formula noua este cu aminoacizi si cele mai bune ramificatii de L-Leucina, L-Valina si L-Izoleucina, obtinute prin metoda presiunii la frig. Au fost adaugate fibre si vitamina B6 pentru maximalizarea absorbtiei si marirea efectului. BCAA stimuleaza sinteza proteinelor, de aceea este utilizat in faza post-antrenament, reducand febra musculara.

Dymatize Liquid Super Amino 23,000


Liquid Super Amino 2300 este o sursă excelentă de amino-acizi esenţiali şi non-esenţiali. Amino-acizii sunt consideraţi “materialele de construcţie ale muşchilor” si ajută la menţinerea unei balanţe pozitive de azot, ceea ce este important în creşterea şi refacerea musculară după exerciţii intense.
Nu conţine grăsime şi carbohidraţi.
Dymatize Liquid Super Amino 2300 este unul dintre cele mai bune produse de genul lui, conţinând 2300 mg amino-acizi şi este creat cu tehnologia “instant absorption” pentru o absorbţie ultra-rapidă.

Dymatize Glutamine 300 g


L-Glutamina (aminoacidul liber) este cel mai abundent aminoacid din muschii scheletici. Ajuta tesutul muscular prin limitarea degradarii proteinelor prin retentia de azot, glicogenogeneza si sinteza proteica. L-Glutamina ajuta si la hranirea si detoxifierea creierului, primind numele de “aminoacidul ganditorilor”.
Glutamina este cel mai abundent aminoacid din organism, constituind 60% din aminoacizii liberi din muschi si 20% din aminoacizii din sistemul circulator. Glutamina are rol esential in transportul azotului in celule musculare, rezultand o mai buna pompare la antrenament si o refacere mai rapida.

Dymatize L-Carnitine Extreme


L-Carnitina este un aminoacid important care transportă grăsimile în muşchi unde sunt utilizate ca sursă de energie. Acest produs te ajută să pierzi în greutate şi să îţi îmbunătăţeşti performanţa sportivă.
• 500 mg de L-Carnitină
• conţine calciu şi fosfor

Dymatize Trib-650


Conţine Tribulus Terrestris 650 mg. Odată cu înaintarea în vârstă, există posibilitatea ca producţia de testosteron şi de estrogen să scadă. Administrarea de Tribulus duce la o creştere a Hl şi a testosteronului liber. Tribulus acţionează la nivelul hipotalamusului sprijinind creşterea secreţiei hormonului luteinizant (dar nu şi HSF), conducând la o mărire a nivelului de testosteron.
Ce rol are tribulus?
* creşte nivelul de testosteron
* creşte masa musculară şi forţa
* creşte performanţele sexuale
* grăbeşte refacerea

ON Creatine Powder, 300 gr


Creatina este un acid organic ce contine azot ce este produs pe cale naturala din aminoacizii prezenti la nivelul rinichilor si ficatului. Creatina a devenit o cale naturala foarte populara de a imbunatati performantele si de a creste masa musculara.
Fiecare portie asigura un necesar de 5 g (5000 mg - 99,9% creatina monohidrata pura). Procedeul brevetat de obtinere a acestei creatine realizeaza o pudra fara gust si miros care se dizolva repede in apa sau suc si nu se sedimenteaza. Drept urmare, gustul nisipos sau textura pe care le-ai experimentat cu alte pudre de creatina nu este asociata acestui produs.

ON PerforMAXX, 120 Caps


Contine un complex de vitamine si minerale esentiale pentru organism, antioxidanti, cholina, inositol, GABA, ginseng, rutina, gingko biloba, bor, luteina. Acesti nutrienti ajuta la imbunatatirea performantelor sportive si ajuta la refacerea rapida dupa antrenamentele grele.
Continutul produsului - vitamine, minerale, antioxidanţi - ginseng, gingko-biloba, inositol, cholina, bor, rutina, luteina, GABA - doze mari de antioxidanti si B-complex.

Universal Nutrition Vitamin C


Universal Vitamina C Formula este un supliment nutritiv care iti ofera doza zilnica recomandata de Vitamina C. Vitamina C este un anti-oxidant care iti protejeaza sistemul imunitar.

ON 2:1:1 RECOVERY


Ceea ce mănânci, când mănânci şi cât de mult mănânci acţionează dramatic asupra performanţei tale. Dar nu toţi nutrienţii sunt la fel de buni. 2:1:1 Recovery este bazat pe cea mai nouă demonstraţie ştiinţifică care arată că amestecul diferitelor tipuri de carbohidraţi şi proteine sporesc absorbţia şi conduc spre rezultate mai bune decât consumul unei cantităţi mai mari a oricărui alt produs. Conţinutul 2:1:1 Recovery demonstrează că este indispensabil în rutina sportivilor.
Conţinut:
Proteină: 35 g
Carbohidraţi: 70 g
BCAA: 16 g
Amino-acizi: 23 g












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu